Доставка и плащане:

Обувките, които сте поръчали ние Ви доставяме с куриерската фирма „Спиди” ООД, до посочения от вас адрес. Стойностна на транспорта се заплаща от клиента като най-често цената е от 5 до 8 лв. Точната стойност можете да изчислите, като посетите интернет страницата на Спиди www.speedy.bg.

След като при нас постъпи заявка от Вас, че искате да закупите даден модел, ние ще Ви се обадим, за да доуточним всички подробности за вашата заявка и в обратен e-mail ще получите номера на товарителницата с който можете да проследите точно къде се намира поръчаната от Вас стока. Това можете да направите от фирменият сайт на Спиди от менюто „Проследяване”. Пратката, която ви изпращаме е с наложен платеж, тоест Вие заплащате стойността на обувките плюс куриерската услуга на куриера.

Ние знаем колко е важно за Вас да получите точно това което очаквате и винаги оглеждаме всяка поръчка за евентуални дефекти по нея. Предварително се консултираме и с момичета които работят в нашите магазини дали отговарят на желаният от Вас размер и едва тогава поръчка бива изпратена.

В случай, че получените от вас обувки все пак не отговарят на желания от Вас размер, на следващия ден Вие можете да ни изпращате обратно обувките, за да бъдат заменени с точен размер. Разходите по връщането със Спиди са за наша сметка.

Поръчките, които са направени до 17.00 часа, на другият ден се доставят от куриер на Спиди, като най често те пристигат между 12.00 и 17.00 часа. За събота поръчки се приемат най-късно 10.00 часа – и пристигат в понеделник.

Поощрения:

Всички наши клиенти след закупуване на първият чифт обувки, получават отстъпка от 7 % от обявената цена при поръчка на втори. При закупуване на обувки и чанта едновременно отстъпката е в размер на 10%. След като сте направили две покупки, получавате специална отстъпка за рождения си ден, 20% от първоначалната цена на стоката. Тази поръчка трябва да бъде направена 2 дни преди датата или в деня на празника ви. Ако стоките са в разпродажба, тези отстъпки не се ползват.

Гаранции:

За всеки закупен продукт Вие получавате гаранционна карта в която са описани гаранционните условия. Вие имате право да върнете закупения от нас продукт в рамките на 24 часа след получаването му ако той не отговаря на вашият размер но не по късно от описаният срок. Той трябва да е в същото състояние в което е получен, и върнат в същата опаковка.

БРАЙТ / brail logo
За нас
Плащания и гаранции
Контакт с нас